Vierde buurtinfomoment trekt 311 bezoekers
  • 30 augustus 2023

Vierde buurtinfomoment trekt 311 bezoekers

In de voorbereiding van de nieuwe omgevingsvergunningsaanvraag voor de realisatie van een nieuw voetbalstadion en aanleg van het Olympiapark op de Olympiasite organiseerde Club Brugge op dinsdagavond 29 augustus een 4de Buurtinfomoment voor de inwoners van Sint-Andries.

Net zoals bij voorgaande buurtinfomomenten werden alle buurtbewoners in een ruime straal rondom de Olympiasite uitgenodigd om de stadionplannen van Club Brugge te komen ontdekken. 311 omwonenden gingen in op de uitnodiging en kwamen naar het Jan Breydelstadion afgezakt.

Aan de hand van uitgebreide infopanelen, 3D simulaties, grondplannen en toelichtingsvideo's werd de zaal Extra Time van het Jan Breydelstadion omgevormd tot een interactieve infomarkt. De 311 buurtbewoners die ingingen op de uitnodiging kregen tijdens dit buurtinfomoment de mogelijkheid om hun vragen omtrent het stadiondossier te stellen aan de tiental aanwezige experten, die het stadiondossier mee vorm hebben gegeven.

Het stadionteam van Club Brugge gaat de komende weken aan de slag met de ontvangen feedback om te verwerken in de nieuwe omgevingsvergunningsaanvraag die het binnenkort wenst in te dienen bij het omgevingsloket van het Departement Omgeving van de Vlaamse Overheid.