Visualisaties nieuw stadion
  • 03 mei 2020

Visualisaties nieuw stadion

Zoals eerder gecommuniceerd, verwachten we in de komende dagen van verschillende architecten en bouwconsortia hun ontwerp voor het nieuwe stadion van Club Brugge. De teams bestaan uit nationale en internationale designers, aannemers en studiebureaus. Ze kregen van Club verschillende voorwaarden en vereisten mee om tot een stadion te komen dat past in de omgeving van Sint-Andries, voorzien is van de meest moderne technieken om de hinder voor de omgeving sterk te reduceren, en de garantie biedt op een optimale voetbalbeleving voor onze verschillende doelgroepen. Een ontwerp dus met veel aandacht voor de omgeving en het unieke Club Brugge-gevoel.

De eerste plannen en visualisaties zullen ons dus in de komende maanden bereiken, van zodra het finale ontwerpteam gekozen is. We benadrukken dan ook dat er op dit moment nog geen enkele realistisch ontwerp of visualisatie is. Als die al zouden rond gaan op social media, dan zijn dit pure verzinsels.

Het nieuwe stadion is een investering van Club Brugge en wordt door Club zelf gefinancierd. De eerste plannen en foto’s zullen dan ook éérst hier verschijnen. stadion.clubbrugge.be blijft dus de plek waar je de correcte informatie en de juiste beelden ontdekt. Wij zijn alvast even benieuwd als jullie!